HondenPage baasje Audrey

Over Audrey

honden foto van Audrey Hallo!

Ik ben Diego en ik ben 2 jaar oud. Mijn baasje Audrey is 23 en ik woon sinds een ruim half jaar bij haar en haar vriend in Utrecht. Voordat ik daar ging wonen heb ik een hele tijd door Spanje gezworven, want in Spanje ben ik geboren.
Soms vinden mensen me een beetje eng.. Maar dat is nergens voor nodig hoor! Ik ben juist hartsikke lief! Ik ben gek op andere hondjes.. En een aantal van mijn beste vrienden zijn katten. Ik ben een boxerkruising. Maar de rest weet ik niet helemaal zeker.
Ik heb sinds kort een heel klein lief vriendinnetje gekregen. Haar naam is Luna. Mijn baasjes weten hoe gek ik ben op andere hondjes, en zo'n baby vind ik extra leuk! Ik vind de opvoeding ervan wel een drukke bedoeling zeg.. Zeker omdat ze mij het leukste speeltje vind wat er bestaat! Luna is nu pas 9 weekjes oud en nog maar klein.. Ze zal nog wel wat gaan groeien denk ik, haar moeder was namelijk een stafford en haar vader een Mechelse herder.

Als jullie iets over ons willen weten, horen we het wel!

Krabbels aan Audrey


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Audrey heeft 26 ontvangen.

Berichten en online status
Audrey was voor het laatst online 10 jaar, 11 maanden, 1 dagen, 29 minuten, 33 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^